Descopera Varadero, Cuba

Un sejur în Cuba nu înseamnă doar cele mai frumoase plaje şi hoteluri magnifice. Cuba este şi o ţară cu cea mai primitoare populaţie, cu oraşe coloniale încărcate de istorie şi peisaje magnifice.

Varadero-Beach-Panaromic-Photo-Wide-Screen-Cuba

Sursa foto: mytripolog.com

În următoarea vacanţă sau concediu trebuie să descoperi Varadero. Este un loc ideal dacă ai nevoie de odihnă şi de linişte, aflat la 140 de km de Havana. Varadero este şi o staţiune balneară foarte cunoscută dar şi un loc foarte turistic, o destinaţie foarte populară de peste 100 de ani în rândul celor care sunt în căutare de soare şi plajă. Când vei vedea frumuseţea plajelor sale vei înţelege repede de ce.

Peste 20 de km de nisip alb se află de-a lungul peinsulei şi se aruncă într-o apă de cel mai frumos turcoaz. Este cel mai alb nisip pe care vei avea ocazia să îl vezi vreodată.

Dar Varadero înseamnă mai mult decât o plajă. Varadero te va ajuta să descoperi cultura cubaneză prin intermediul muzeelor sale, al galeriilor de artă, cabaretelor, pieţelor, etc. La Varadero se afla şi unul din cele două cluburi unice de golf din Cuba, celălalt se află la Havana.

Varadero oferă şi 28 de locuri pentru scufundări, cu o faună şi cu o floră submarină foarte bogată cu o varietate infinită de peşti, de crabi, creveţi şi numeroase alte specii. Cu apele limpezi ale plajelor sale infinite este şi locul ideal pentru joacă.

Paradisus-Varadero-Beach-001

Sursa foto: transatholidays.com

Foarte aproape de Varadero, în extremitatea de nord-est se află parcul natural Punta Hicacos. O rezervaţie ecologică prin care se poate face cea mai plăcută plimbare. Aici vei putea descoperi grote, un eleşteu care serveşte drept mâna de sare, mai multe plante şi plaje frumoase. Este şi un loc potrivit pentru scufundări şi snorkeling.

Mai poţi explora şi numeroasele activităţi oferite în peinsula Zapata sau să faci o excursie mai culturală în oraşul Matanzas care este supranumit şi Atena din Cuba.

Varadero, cu apele sala cristaline, este locul ideal pentru un sejur în familie, cu prietenii sau în doi. Popularitatea sa se datorează atât peisajelor magnifice, cât şi vieţii sale noctrune animate, a climatului său cald şi uscat, a hotelurilor all inclusive dar şi a superbului său litoral. Varadero te aşteaptă ca să îţi răspundă tuturor dorinţelor.

Te vei putea lăsa ghidat pur şi simplu de soare, să te întinzi pe nisip, să contemplezi azurul imaculat al cerului şi al mării care se împletesc într-o armonie pe care doar natura o poate oferi.

Poti lasa un comentariu, sau sa trackback din site-ul tau

Ai ceva de spus? Lasa un comentariu

Nominated at BestTravelWebsites for "Best Wordpress Travel Theme"