Incheon, Coreea de Sud

Incheon este un oras din Coreea de Sud cunoscut in special pentru aeroportul care le permite calatorilor sa ajunga in Seoul. Cu toate acestea, orasul merita sa fie vizitat din mai multe motive pe care urmeaza sa vi le prezentam. Incheon este al doilea cel mai mare port din Coreea de Sud si a fost prima regiune din Coreea ce a fost modernizata in secolul XIX.

Incheon

Sursa foto: descopera.ro

Incheon ofera un litoral superb, o plaja frumoasa cu nisip fin unde turistii se pot balaci pe timp de vara dar si sa admire frumoasele apusuri de soare. Printre numeroasele puncte de interes pentru iubitorii de plaja insula Wolmido constituie o etapa interesanta pentru a profita de aerul curat, de delicioasele fructe de mare dar si de o croaziera pe mare datorita numeroaselor excursii posibile. Numele de Wolmido vine de la forma insulei, similara cozii unei jumatati de luna. Localnicii din Seoul au obiceiul de a vizita aceasta insula in weekend. Artistii locali au obiceiul de a desena cate ceva atat pentru turisti cat si pentru localnici.

Atractia ce nu trebuie ratata de pe insula Wolmido este Play Hill, un parc de distractie tematic. Apollo Disco si plimbarile Viking sunt cele mai recomandate dar si cele mai palpitante. Inconjurata de munte si de mare, zona, cunoscuta sub numele de Parcul Traditional Wolmi a fost recreata pe post de spatiu comunitar.

O alta atractie intersanta din Incheon este podul sau. Podul din Incheon permite legarea orasului Incheon de insula Yeongjong si masoara numai putin de 12 kilometri ceea ce face din el cel mai lung pod din Coreea de Sud. Acest pod le ofera pasionatilor de fotografii cadre superbe.

Incheon

Sursa foto: descopera.ro

Incheon adaposteste o multime de parcuri in care turistii pot profita de plimbari relaxante. La nivel cultural, orasul adaposteste Chinatown, un cartier chinezesc, extrem de interesant de vizitat dar si o multime de temple frumoase precum templul Heungryunsa, un templu extrem de colorat sau templul Jeondeungsa unde turistii au posibilitatea de a petrece o noapte pentru a resimti din plin cultura religioasa a tarii.

Incheon reprezinta o mare valoare artistica pentru Coreea deoarece acesta a fost orasul in care a avut loc cunoscuta batalie din Golful Chemulpo din cadrul razboiului ruso-japonez dar si celebra batalie de la Inchoeon din perioada razboiului coreean.

Sala Incheon Operation Landing Memorial Hall este un memorial construit cu scopul de a comemora aniversarea centenarului de la deschiderea portului Incheon.

Poti lasa un comentariu, sau sa trackback din site-ul tau

Ai ceva de spus? Lasa un comentariu

Nominated at BestTravelWebsites for "Best Wordpress Travel Theme"