Oferte de vacanta si cazare in Bulgaria: Petrece 1 Mai si Pastele pe Nisipurile de Aur din Bulgaria

Plaja din Bulgaria În ultimii ani, foarte mulţi români au preferat să-şi petreacă mini-vacanţa de 1 Mai pe plajele din Bulgaria, iar acest an 2013 nu pare să schimbe acest obicei. Ba mai mult, faptul că vacanţa de 1 Mai ar putea fi corelată cu cea de Paşte, astfel vor fi mai multe zile libere decât de obicei, s-ar putea să-i încurajeze pe români să plece peste hotare pentru a petrece acolo Paştele şi Ziua Muncii deoarece nu-şi mai fac griji că pierd prea mult timp pe drum şi nu apucă să se bucure de vacanţă.

Agenţiile de turism deja vin cu oferte care mai decare mai atractive pentru cei care doresc să petreacă această mini-vacanţă departe de casă. Este ştiut faptul că rezervările pentru astfel de vacanţe, ca mai toate de altfel, se fac din timp, cu luni de zile înainte de-a pleca, pentru a profita de reduceri şi pentru a fi siguri că se găsesc locuri libere de cazare.

Nisipurile de Aur din bulgaria, cazare ieftina Site-urile de reduceri colective, precum TeamDeals, oferă cupoane prin intermediul cărora puteţi achiziţiona pachete de vacanţă la preţuri mult mai mici. De asemenea, bjr-vacante.ro oferă reduceri de până la 23% pentru pachetele de vacanţă în Bulgaria la hotelurile de la 2 şi până la 5 stele. Dacă vă grabiţi şi vă faceţi rezervările din timp, puteţi prinde locuri la hoteluri de 5 stele cu doar 32 de euro pe noapte de persoană. De altfel, dacă nu aveţi pretenţii de hoteluri de 5 stele, puteţi opta pentru unul de 3 stele, iar preţul este de doar OPT (8) euro pe noapte de persoană.

Aşadar, dacă aveţi în plan să plecaţi în afara ţării pentru a petrece Ziua Muncii şi Învierea Domnului, ar fi un lucru înţelept din partea dumneavoastră dacă v-aţi face rezervările încă de pe acum pentru a profita de aceste promoţii peste care nu se ştie dacă veţi mai da prea curând. Ar fi şi păcat să nu profitaţi de aceste oferte şi să folosiţi banii economisiţi pentru a vă distra mai mult şi a vă achiziţiona mai multe suveniruri.

Poti lasa un comentariu, sau sa trackback din site-ul tau

Ai ceva de spus? Lasa un comentariu

Nominated at BestTravelWebsites for "Best Wordpress Travel Theme"