Top 5 destinatii unde te vei simti ca in “Star Wars”

Esti fan inrait Star Wars? Asteptand sa vezi sau sa revezi eroii tai preferati din aceasta celebra saga, eroii precum R2D2, Luke Skywalker sau Chewbacca, poti alege o destinatie unde sa simti ca faci parte din aceasta lume minunata.

MI-yoda

Sursa foto: irishcentral.com

Ksar Hadada, Tatooine, Tunisia, Star Wars I.
Vechea casa a lui Anakin Skywalker nu este cu siguranta cel mai glamour loc de pe planeta Tatooine. Se afla in cartierul sclavilor, Mos Espa. Dar este unul din cele mai importante locuri din Star Wars. Casa se poate vizita la Ksar Hadada, un mic sat din partea de nord a regiunii Ghomrassen din Tunisia. Poti face si un tur la Ksar Medenine si la Ksar Ouled Soltane, alte doua locuri pe care le-ai vazut in Star Wars.

Muntele Etna, Italia, Star Wars III.
Ti-a placut batalia epica dintre Obi – Wan Kenobi si Anakin care a avut loc pe planeta vulcanica Mustafar? Aici trebuie sa ajungi in acest caz. George Lucas a profitat de eruptia muntelui pentru a filma mai multe scene din saga.

 

Palatul Caserte, Italia, Star Wars I si II.
Un palat construit intre anii 1752 ai 1845, cu o suprafata de 47 000 de metri patrati care este cel mai mare palat regal din lume. Se afla in apropiere de Napoli si aici au fost filmate scenele din palatul regal Naboo. Vei recunoaste fara indoiala scara monumentala. Palatul are o gradina imensa si este o bijuterie de o valoare inestimabila inscrisa in Patrimoniul Unesco. Palatul incarneaza triumful stilului baroc italian. Este cea mai celebra opera a arhitecturii italiene cu spatii interioare fabuloase si spatii exterioare splendide. S-a nascut din fuziunea originala inspirata de doua resedinte regale- palatul Versailles si Escorial.

 

Golful Phang Nga, Thailanda, Star Wars III.
Thailanda este o tara care nu ii inspira doar pe cei care sunt in cautare de temple si de exotism. In apropiere de Phuket, golful Phang Nga este locul unde a fost filmata celebra batalie aeriana de la Kashyyyk. Aici vei descoperi un veritabil colt de paradis cu peste 88 de specii de pasari, in special specii de pasari foarte rare.

 

Skellig Michael, Irlanda, Star Wars 7.
Un loc aflat in largul coastelor de sud ale Irlandei, Insula Skellig Michael a fost folosita pentru a se filma unele scene din Star Wars 7. Daca vrei sa vezi care sunt scenele filmate aici, vei descoperi in curand.

Poti lasa un comentariu, sau sa trackback din site-ul tau

Ai ceva de spus? Lasa un comentariu

Nominated at BestTravelWebsites for "Best Wordpress Travel Theme"